Vragen?:0181-618801

Vionic - Samoa - Zwart

Meer afbeeldingen

Vionic - Samoa - Zwart

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 89,95
Slipper van Vionic in het zwart met siersteentjes op de klittenbanden. Het voetbed is op de Nederlandse voet aangepast, welke verschilt van de Amerikaanse voet en biedt veel ondersteuning. Het voetbed is omkleed met antibacterieel microfiber.

Vionic vindt zijn grondslag bij Amerikaanse voetspecialisten die een orthopedisch voetbed ontwikkelen wat veel ondersteuning biedt en voor veel voeten lekker loopt. Echter komt steun niet alleen van een voetbed vandaan, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Extra informatie

Artikelnummer 290000094000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Vionic
Materiaal STOF
Kleur Zwart

Details

Slipper van Vionic in het zwart met siersteentjes op de klittenbanden. Het voetbed is op de Nederlandse voet aangepast, welke verschilt van de Amerikaanse voet en biedt veel ondersteuning. Het voetbed is omkleed met antibacterieel microfiber. Vionic vindt zijn grondslag bij Amerikaanse voetspecialisten die een orthopedisch voetbed ontwikkelen wat veel ondersteuning biedt en voor veel voeten lekker loopt. Echter komt steun niet alleen van een voetbed vandaan, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Vionic - Samoa - Zwart

EUR

€ 89,95

0