Vragen?:0181-618801

Vionic - Amber - Goldkork - Cognac

Meer afbeeldingen

Vionic - Amber - Goldkork - Cognac

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 89,95
Sandaal van Vionic in het cognac kleur met een kurkprint print en siersteentjes op de wreef. De sandaal heeft dunne bandjes doe met klittenband te verstellen zijn. Het voetbed is op de Nederlandse voet aangepast, welke verschilt van de Amerikaanse voet en biedt veel ondersteuning. Het voetbed is omkleed met antibacterieel microfiber.

Vionic vindt zijn grondslag bij Amerikaanse voetspecialisten die een orthopedisch voetbed ontwikkelen wat veel ondersteuning biedt en voor veel voeten lekker loopt. Echter komt steun niet alleen van een voetbed vandaan, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Extra informatie

Artikelnummer 270470001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Vionic
Materiaal SYNT.
Kleur Bruin

Details

Sandaal van Vionic in het cognac kleur met een kurkprint print en siersteentjes op de wreef. De sandaal heeft dunne bandjes doe met klittenband te verstellen zijn. Het voetbed is op de Nederlandse voet aangepast, welke verschilt van de Amerikaanse voet en biedt veel ondersteuning. Het voetbed is omkleed met antibacterieel microfiber. Vionic vindt zijn grondslag bij Amerikaanse voetspecialisten die een orthopedisch voetbed ontwikkelen wat veel ondersteuning biedt en voor veel voeten lekker loopt. Echter komt steun niet alleen van een voetbed vandaan, dus daar moet rekening mee gehouden worden.

Vionic - Amber - Goldkork - Cognac

EUR

€ 89,95

0