Vragen?:0181-618801

Waldlaufer - Wijdte H - 342012 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Waldlaufer - Wijdte H - 342012 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 99,95
Sandaal van Waldlaufer, geschikt voor een brede voet op een brede H wijdte op de leest Heliett in zwart nubuck met perforatie. De sandaal heeft een dichte hiel, waarbij aan de zijkanten elastiek zit. Op de wreef is de sandaal te verstellen met een klittenband. De hak is bijna plat en de sandaal is licht van gewicht. De voetbedden zijn uitneembaar en daardoor is de sandaal geschikt voor uw eigen steunzool.

Waldlaufer is een Duits merk. Kenmerkend is dat ze licht zijn van gewicht en zacht van leer. Er zijn verschillende wijdtematen en meestal zijn de voetbedden uitneembaar.

Extra informatie

Artikelnummer 273000018000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Heliett
Merk Waldlaufer
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Sandaal van Waldlaufer, geschikt voor een brede voet op een brede H wijdte op de leest Heliett in zwart nubuck met perforatie. De sandaal heeft een dichte hiel, waarbij aan de zijkanten elastiek zit. Op de wreef is de sandaal te verstellen met een klittenband. De hak is bijna plat en de sandaal is licht van gewicht. De voetbedden zijn uitneembaar en daardoor is de sandaal geschikt voor uw eigen steunzool. Waldlaufer is een Duits merk. Kenmerkend is dat ze licht zijn van gewicht en zacht van leer. Er zijn verschillende wijdtematen en meestal zijn de voetbedden uitneembaar.

Waldlaufer - Wijdte H - 342012 - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 99,95

0