Vragen?:0181-618801

Xsensible - Ithaka - 30056 - Blauw

Meer afbeeldingen

Xsensible - Ithaka - 30056 - Blauw

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Teenslipper van Xsensible op een G wijdte in midden blauw metallic print op suède basis. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. De lage hak is ca 25 mm hoog.

Xsensibles maakt ook gebruik van de gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® Heeft daarbij het beroemde japanse blok onder het midden van de schoen. Waardoor je balanceert. Spieren worden geactiveerd en er is veel demping, waardoor de gewrichten minder belast worden. Het maakt lopen tot een feestje.

Extra informatie

Artikelnummer 290210005000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Xsensible
Materiaal SUEDE
Kleur Blauw

Details

Teenslipper van Xsensible op een G wijdte in midden blauw metallic print op suède basis. In het geleng zit een blokje verwerkt, waarop de voet balanceert en wat het lopen vergemakkelijkt. De lage hak is ca 25 mm hoog. Xsensibles maakt ook gebruik van de gepatenteerde stretch leer technologie Xsensible inside® Heeft daarbij het beroemde japanse blok onder het midden van de schoen. Waardoor je balanceert. Spieren worden geactiveerd en er is veel demping, waardoor de gewrichten minder belast worden. Het maakt lopen tot een feestje.

Xsensible - Ithaka - 30056 - Blauw

EUR

€ 99,95

0