Vragen?:0181-618801

Allrounder - Mephisto -  Adagio

Meer afbeeldingen

Allrounder - Mephisto - Adagio

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sandaal van Allrounder van Mephisto die aan alle kanten te verstellen is met klittenband. Gemaakt in bruin nubuck. De voetbedden zijn niet uitneembaar.

Allrounder laat Mephisto in het midden oosten maken, om zo ook een schoen/ sandaal te hebben met prima pasvorm die wat prijsvriendelijker zijn. Ze hebben inmiddels een eigen markt veroverd vanwege de goede prijs/ kwaliteit verhouding. midden oosten maken, om zo ook een schoen/ sandaal te hebben met prima pasvorm die wat prijsvriendelijker zijn. Ze hebben inmiddels een eigen markt veroverd vanwege de goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Extra informatie

Artikelnummer 170400006000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Allrounders
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Sandaal van Allrounder van Mephisto die aan alle kanten te verstellen is met klittenband. Gemaakt in bruin nubuck. De voetbedden zijn niet uitneembaar. Allrounder laat Mephisto in het midden oosten maken, om zo ook een schoen/ sandaal te hebben met prima pasvorm die wat prijsvriendelijker zijn. Ze hebben inmiddels een eigen markt veroverd vanwege de goede prijs/ kwaliteit verhouding. midden oosten maken, om zo ook een schoen/ sandaal te hebben met prima pasvorm die wat prijsvriendelijker zijn. Ze hebben inmiddels een eigen markt veroverd vanwege de goede prijs/ kwaliteit verhouding.

Allrounder - Mephisto - Adagio

EUR

€ 125,00

0