Vragen?:0181-618801

Ara - Wijdte G - 11 16102 - Bruin -  Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Ara - Wijdte G - 11 16102 - Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 89,95
Instap schoenen van Ara, welke hoog op de voet sluiten en aan beide zijden elastiek hebben. In bruin nubuck op een G wijdte, op de leest Siro. Rondom de enkel zit een polster rand. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed. Ara koopt u online bij Ruttenschoenem.nl prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Extra informatie

Artikelnummer 111430001000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Ara
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Instap schoenen van Ara, welke hoog op de voet sluiten en aan beide zijden elastiek hebben. In bruin nubuck op een G wijdte, op de leest Siro. Rondom de enkel zit een polster rand. Het voetbed is uitneembaar, dus geschikt voor uw eigen steunzool. Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed. Ara koopt u online bij Ruttenschoenem.nl prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Ara - Wijdte G - 11 16102 - Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 89,95

0