Vragen?:0181-618801

Ara - Wijdte H - 16209 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Ara - Wijdte H - 16209 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 89,95
Heren klittenband schoen van Ara in zwart met grijs nubuck. De schoen is met 2 klittenbanden te verstellen en geschikt voor een brede voet met veel ruimte bij de tenen. Gemaakt op een H wijdte op de leest Pedro. Deze leest heeft een bredere neuspartij. Het voetbed is uitneembaar dus geschikt voor een eigen steunzool. Ze zijn licht en soepel met dragen.

Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Extra informatie

Artikelnummer 131060001000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Pedro
Merk Ara
Materiaal NUBUCK/SUEDE
Kleur Zwart

Details

Heren klittenband schoen van Ara in zwart met grijs nubuck. De schoen is met 2 klittenbanden te verstellen en geschikt voor een brede voet met veel ruimte bij de tenen. Gemaakt op een H wijdte op de leest Pedro. Deze leest heeft een bredere neuspartij. Het voetbed is uitneembaar dus geschikt voor een eigen steunzool. Ze zijn licht en soepel met dragen. Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Ara - Wijdte H - 16209 - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 89,95

0