Vragen?:0181-618801

Ara - Wijdte H - 27302 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Ara - Wijdte H - 27302 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Heren instap schoen van Ara in zwart met grijs nubuck. De schoen heeft aan beide zijden elastiek en sluit hoog op de voet, waardoor die goed past. Is geschikt voor een brede voet gemaakt op een H wijdte op de leest Rolf. Het voetbed is uitneembaar dus geschikt voor een eigen steunzool. Ze zijn licht en soepel met dragen.

Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Extra informatie

Artikelnummer 111060001000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Rolf
Merk Ara
Materiaal NUBUCK/SUEDE
Kleur Zwart

Details

Heren instap schoen van Ara in zwart met grijs nubuck. De schoen heeft aan beide zijden elastiek en sluit hoog op de voet, waardoor die goed past. Is geschikt voor een brede voet gemaakt op een H wijdte op de leest Rolf. Het voetbed is uitneembaar dus geschikt voor een eigen steunzool. Ze zijn licht en soepel met dragen. Ara is een Duits merk, die in vele landen zelf produceren. De schoenen zijn vaak zacht en licht van gewicht. Ze maken diverse wijdtes en leesten. De Duitse leest is vaak prima voor de Nederlandse voet. Sommige hebben een uitneembaar voetbed.

Ara - Wijdte H - 27302 - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 89,95

0