Vragen?:0181-618801

Auatralian - Gibson - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Auatralian - Gibson - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 130,00
Sneaker van Australian in midden grijs leer met vlechtprent aan de zijkant. Rondom de enkels zit een zachte polstering. De schoen heeft een gemiddelde breedte en een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Extra informatie

Artikelnummer 101110008000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Australian
Materiaal LEER
Kleur Grijs

Details

Sneaker van Australian in midden grijs leer met vlechtprent aan de zijkant. Rondom de enkels zit een zachte polstering. De schoen heeft een gemiddelde breedte en een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Auatralian - Gibson - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 130,00

0