Vragen?:0181-618801

Australian - Bolsover - 15 1057 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Australian - Bolsover - 15 1057 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 150,00
Sneaker boot van Australian in grijs combinatie leer. De boot heeft een gemiddelde breedte en is bij de enkel gepolsterd. De voetbedden zijn uitneembaar en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Extra informatie

Artikelnummer 141140005000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Australian
Materiaal LEER
Kleur Grijs

Details

Sneaker boot van Australian in grijs combinatie leer. De boot heeft een gemiddelde breedte en is bij de enkel gepolsterd. De voetbedden zijn uitneembaar en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt)

Australian - Bolsover - 15 1057 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 150,00

0