Vragen?:0181-618801

Australian - Brunswick - 15.1424 - Groen - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Australian - Brunswick - 15.1424 - Groen - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 130,00
Geklede veterschoen van Australian met een losse hak in groen leer met een fijne vlecht print. Het voorblad is zonder naden en de schoen heeft een gemiddelde breedte en een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De zolen zijn soepel met dragen.

De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt) Australian koopt u online bij Ruttenschoenen.nl.

Extra informatie

Artikelnummer 101300002000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Australian
Materiaal LEER
Kleur Groen

Details

Geklede veterschoen van Australian met een losse hak in groen leer met een fijne vlecht print. Het voorblad is zonder naden en de schoen heeft een gemiddelde breedte en een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De zolen zijn soepel met dragen. De roots van Australian liggen in 1945 en is begonnen met het tennis segment. Op zoek naar een sterke naam koos men voor Australian omdat de Australische tennissers destijds de ranglijsten aanvoerden. De schoenen van Australian kenmerken zich door stoere en casual heren schoenen. De materiaalkeuze en het spelen met accenten blijkt een belangrijke inspiratiebron. Australian biedt een complete collectie, die inspeelt op de modische trends, maar de klassiekers niet vergeet. Wij verkopen Australian vanaf maat 39 t/m maat 50.(uiteraard zolang de voorraad strekt) Australian koopt u online bij Ruttenschoenen.nl.

Australian - Brunswick - 15.1424 - Groen - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 130,00

0