Vragen?:0181-618801

Birkenstock - 44851 - Ramses Bruin

Meer afbeeldingen

Birkenstock - 44851 - Ramses Bruin

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 74,95
Teenslipper van Birkenstock in bruin Birkoflor en kurken voetbed, waarbij alle ruimte voor de tenen. De slipper is met een gesp te verstellen. Birkenstock is gemaakt op de 0 lijn, wat inhoudt dat u plat loopt als op blote voeten. De slipper is gemaakt op de normale wijdte, te zien aan het open voetje op het kurken voetbed.

Birkenstock is een Duits merk wat erg bekend is om zijn slippers met kurken voetbed. De meesten worden op 2 leesten gemaakt. Het dichte voetje is de smalle leest dit is de meest verkochte leest, behalve zoals bij teenslippers de zijkant helemaal open is dan wordt meestal het open voetje verkocht, deze wordt normaal genoemd door Birkenstock maar is dus de breedste leest. Birkenstock koopt u off en online bij Ruttenschoenen.nl voetbed.

Extra informatie

Artikelnummer 180410014000
Wijdte BR
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Birkenstock
Materiaal BIRKOFLOR
Kleur Bruin

Details

Teenslipper van Birkenstock in bruin Birkoflor en kurken voetbed, waarbij alle ruimte voor de tenen. De slipper is met een gesp te verstellen. Birkenstock is gemaakt op de 0 lijn, wat inhoudt dat u plat loopt als op blote voeten. De slipper is gemaakt op de normale wijdte, te zien aan het open voetje op het kurken voetbed. Birkenstock is een Duits merk wat erg bekend is om zijn slippers met kurken voetbed. De meesten worden op 2 leesten gemaakt. Het dichte voetje is de smalle leest dit is de meest verkochte leest, behalve zoals bij teenslippers de zijkant helemaal open is dan wordt meestal het open voetje verkocht, deze wordt normaal genoemd door Birkenstock maar is dus de breedste leest. Birkenstock koopt u off en online bij Ruttenschoenen.nl voetbed.

Birkenstock - 44851 - Ramses Bruin

EUR

€ 74,95

0