Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte K - 5719 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte K - 5719 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

Normale prijs: € 185,00

Special Price € 79,00

Pump van Durea in blauw metallic nubuck leer op een extra brede K wijdte op de leest 588. Over de wreef zit kruislings elastiek, waardoor de schoen beter past. De schoen heeft een stevige hak van ca. 35 mm. Geschikt voor uw eigen steunzool en heeft een stevig contrefort.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Alle leesten van Durea zijn zgn gebroken leesten, dat wil zeggen de hielpartij is altijd een smallere leest dan de voorvoet. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 213200009000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Durea
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Pump van Durea in blauw metallic nubuck leer op een extra brede K wijdte op de leest 588. Over de wreef zit kruislings elastiek, waardoor de schoen beter past. De schoen heeft een stevige hak van ca. 35 mm. Geschikt voor uw eigen steunzool en heeft een stevig contrefort. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Alle leesten van Durea zijn zgn gebroken leesten, dat wil zeggen de hielpartij is altijd een smallere leest dan de voorvoet. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte K - 5719 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 185,00

0