Vragen?:0181-618801

Verhulst - Wijdte K - 0110 448 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Verhulst - Wijdte K - 0110 448 - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 170,00
Instapschoen van Verhulst, met aan beide zijden elastiek in zwart crocoprint op nubuck basis. Gemaakt voor extra brede voeten en uw eigen steunzool op een K wijdte, op de leest Linda, De schoen heeft een lage hak van ca 25 mm en een stevig contrefort. Bij veel te dragen zoals een jurk, rok of lange broek.

Verhulst is een Nederlands fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschied in Tilburg. De productie vindt in het buitenland plaats, onder toezicht van eigen mensen. Verhulst koop je online bij Ruttenschoenen.

Extra informatie

Artikelnummer 211010012000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest Linda K
Merk Verhulst
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Instapschoen van Verhulst, met aan beide zijden elastiek in zwart crocoprint op nubuck basis. Gemaakt voor extra brede voeten en uw eigen steunzool op een K wijdte, op de leest Linda, De schoen heeft een lage hak van ca 25 mm en een stevig contrefort. Bij veel te dragen zoals een jurk, rok of lange broek. Verhulst is een Nederlands fabrikaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschied in Tilburg. De productie vindt in het buitenland plaats, onder toezicht van eigen mensen. Verhulst koop je online bij Ruttenschoenen.

Verhulst - Wijdte K - 0110 448 - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 170,00

0