Vragen?:0181-618801

Durea Go 2.0 -  Wijdte E - 6232 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea Go 2.0 - Wijdte E - 6232 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 199,00
Sneaker van Durea op moderne nieuwe Go zool in suède met leer in blauw gecombineerd met wit en geel. Kenmerken van de innovatieve Go zool is dat die lichter van gewicht is en zorgt voor een ideaal looppatroon welke de natuurlijke houding van het lichaam stimuleert. Tevens zorgt de zool voor veel demping. Gemaakt op een smalle E wijdte op de leest 682. De hak is 1,7 cm hoog. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 201260028000
Wijdte E
Uitneembaar voetbed JA
Leest 682 Go
Merk Durea
Materiaal SUEDE/LEER
Kleur Blauw

Details

Sneaker van Durea op moderne nieuwe Go zool in suède met leer in blauw gecombineerd met wit en geel. Kenmerken van de innovatieve Go zool is dat die lichter van gewicht is en zorgt voor een ideaal looppatroon welke de natuurlijke houding van het lichaam stimuleert. Tevens zorgt de zool voor veel demping. Gemaakt op een smalle E wijdte op de leest 682. De hak is 1,7 cm hoog. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea Go 2.0 - Wijdte E - 6232 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 199,00

0