Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte G - 6234 - Kaky - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte G - 6234 - Kaky - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 199,00
Geklede sneaker van Durea in kaky suède op een G wijdte op de leest 124. Het voorblad is geheel glad zonder naden. De hak is ca 2 cm hoog. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 201330004000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed JA
Leest 124
Merk Durea
Materiaal SUEDE
Kleur Groen

Details

Geklede sneaker van Durea in kaky suède op een G wijdte op de leest 124. Het voorblad is geheel glad zonder naden. De hak is ca 2 cm hoog. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte G - 6234 - Kaky - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 199,00

0