Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte G  - 9658 Taupe - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte G - 9658 Taupe - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 240,00
Wandelboot van Durea in taupe nubuck op een wijdte G op de leest 164. De boot heeft een ronde leest met een stuggere zool en een extra teensprong voor een betere afwikkeling. Is speciaal gemaakt om goed op te kunnen wandelen en biedt veel stabiliteit. De zool is van rubber met een schokdempende tussenzool. Door middel van de veter is de boot goed te verstellen. Daarbij is de boot gemaakt op een gebroken wijdte dwz dat de schoen in de hielpartij smaller is, waardoor die extra goed om de hiel sluit. De hak is 1,5 cm hoog en de boot is schikt voor uw eigen steunzool.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 241460065000
Wijdte G
Uitneembaar voetbed JA
Leest 164
Merk Durea
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Wandelboot van Durea in taupe nubuck op een wijdte G op de leest 164. De boot heeft een ronde leest met een stuggere zool en een extra teensprong voor een betere afwikkeling. Is speciaal gemaakt om goed op te kunnen wandelen en biedt veel stabiliteit. De zool is van rubber met een schokdempende tussenzool. Door middel van de veter is de boot goed te verstellen. Daarbij is de boot gemaakt op een gebroken wijdte dwz dat de schoen in de hielpartij smaller is, waardoor die extra goed om de hiel sluit. De hak is 1,5 cm hoog en de boot is schikt voor uw eigen steunzool. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte G - 9658 Taupe - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 240,00

0