Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte H - 7258 Zwart  - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte H - 7258 Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 155,00
Sandaal van Durea met 3 klittenbanden in zwart leer. De banden zijn verstelbaar met klittenband. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte, op de leest 218 met een lage hak van 2 cm. De sandaal heeft een lichte en soepele PU zool met demping.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 271000085000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Durea
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Sandaal van Durea met 3 klittenbanden in zwart leer. De banden zijn verstelbaar met klittenband. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte, op de leest 218 met een lage hak van 2 cm. De sandaal heeft een lichte en soepele PU zool met demping. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte H - 7258 Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 155,00

0