Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte H - 7392 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte H - 7392 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 160,00
Sandaal van Durea in blauw nubuck met een fantasieprint en mesh uit de Go groep. De innovatie van de Go zool zorgt voor een ideaal looppatroon en stimuleert daarmee een natuurlijke houding van het lichaam, waarbij het lopen vergemakkelijkt wordt. De sandalen zijn lichter van gewicht, soepel met dragen en zorgen voor veel demping en stabiliteit. Uitermate geschikt bij een hallux valgus, hallux rigidus, hielspoor, peesplaatontsteking en reuma. Goed te verstellen met klittenband. De zool is van PU en de hak is 2 cm hoog. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte op de leest 218.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 271200061000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest 218
Merk Durea
Materiaal NUBUCK/STOF
Kleur Blauw

Details

Sandaal van Durea in blauw nubuck met een fantasieprint en mesh uit de Go groep. De innovatie van de Go zool zorgt voor een ideaal looppatroon en stimuleert daarmee een natuurlijke houding van het lichaam, waarbij het lopen vergemakkelijkt wordt. De sandalen zijn lichter van gewicht, soepel met dragen en zorgen voor veel demping en stabiliteit. Uitermate geschikt bij een hallux valgus, hallux rigidus, hielspoor, peesplaatontsteking en reuma. Goed te verstellen met klittenband. De zool is van PU en de hak is 2 cm hoog. Geschikt voor uw eigen steunzool op een brede H wijdte op de leest 218. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte H - 7392 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 160,00

0