Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte K - 5680 Licht Grijs - Uitneembaar voetbed - 6 Tenen leest

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte K - 5680 Licht Grijs - Uitneembaar voetbed - 6 Tenen leest

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 190,00
Bandschoen van Durea met 2 klittenbanden in licht grijs combinatie leer met croco print. Deze leest heeft een extra brede neuspartij, waardoor tenen niet in de knel zitten. Een zogenaamde 6 tenen leest. Geschikt voor extra brede voeten, gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 138 De voetbedden zijn uitneembaar en de schoenen zijn dan ook geschikt voor het dragen met steunzolen. Met een lage hak van 1,7 cm. De schoen heeft een TPU zool met polstering onder de voorvoet.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 221120009000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest 138
Merk Durea
Materiaal LEER
Kleur Grijs

Details

Bandschoen van Durea met 2 klittenbanden in licht grijs combinatie leer met croco print. Deze leest heeft een extra brede neuspartij, waardoor tenen niet in de knel zitten. Een zogenaamde 6 tenen leest. Geschikt voor extra brede voeten, gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 138 De voetbedden zijn uitneembaar en de schoenen zijn dan ook geschikt voor het dragen met steunzolen. Met een lage hak van 1,7 cm. De schoen heeft een TPU zool met polstering onder de voorvoet. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte K - 5680 Licht Grijs - Uitneembaar voetbed - 6 Tenen leest

EUR

€ 190,00

0