Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte H - 7258 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte H - 7258 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 155,00
Sandaal van Durea in wit leer. De banden zijn verstelbaar met klittenband. Geschikt voor uw eigen steunzool op een extra brede H wijdte, op de leest 218 met een lage hak van 2 cm. De sandaal heeft een PU zool met demping en een schokabsorberende semi elegante hak.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen. eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Extra informatie

Artikelnummer 271990019000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Durea
Materiaal LEER
Kleur Wit

Details

Sandaal van Durea in wit leer. De banden zijn verstelbaar met klittenband. Geschikt voor uw eigen steunzool op een extra brede H wijdte, op de leest 218 met een lage hak van 2 cm. De sandaal heeft een PU zool met demping en een schokabsorberende semi elegante hak. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschiedt in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen. eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Durea - Wijdte H - 7258 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 155,00

0