Vragen?:0181-618801

Durea - Wijdte Kplus - 6987 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Durea - Wijdte Kplus - 6987 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Veterschoen van Durea in zwart leer. Geschikt voor uw eigen steunzool op een extra brede K+ wijdte, op de leest 248 met een platte hak en stevig contrefort. In deze leest ligt altijd een extra inlegzool, waardoor nog meer ruimte kan worden verkregen, maar bv ook aangepast kan worden als de voeten meer of minder opzetten.

Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschied in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen.

Bestel Nummer : 201 00 0030

Extra informatie

Artikelnummer 201000030000
Wijdte K PLUS
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Durea
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Veterschoen van Durea in zwart leer. Geschikt voor uw eigen steunzool op een extra brede K+ wijdte, op de leest 248 met een platte hak en stevig contrefort. In deze leest ligt altijd een extra inlegzool, waardoor nog meer ruimte kan worden verkregen, maar bv ook aangepast kan worden als de voeten meer of minder opzetten. Durea is een Nederlands fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Het ontwerp en de afwerking geschied in Drunen. De productie vindt in het buitenland plaats, waar Durea eigen fabrieken bezit, onder toezicht van eigen mensen. Iedere schoen ondergaat ca 200 handelingen, Daar Durea alles in eigen beheer heeft kunnen zij hun hoge kwaliteit waarborgen. Bestel Nummer : 201 00 0030

Durea - Wijdte Kplus - 6987 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 180,00

0