Vragen?:0181-618801

Finn Comfort - ca H½ Wijdte - Shelton Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Finn Comfort - ca H½ Wijdte - Shelton Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 270,00
Heren veter schoen van FinnComfort in blauw nubuck met extra ruimte bij de tenen. Op een brede leest ca een H½ wijdte, waarbij de voetbedden uitneembaar zijn. Met een bijna platte hak van ca 12 mm.

FinnComfort is een Duits merk ,wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Extra informatie

Artikelnummer 101200027000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Finn Comfort
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Heren veter schoen van FinnComfort in blauw nubuck met extra ruimte bij de tenen. Op een brede leest ca een H½ wijdte, waarbij de voetbedden uitneembaar zijn. Met een bijna platte hak van ca 12 mm. FinnComfort is een Duits merk ,wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Finn Comfort - ca H½ Wijdte - Shelton Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 270,00

0