Vragen?:0181-618801

Finn Comfort - ca H wijdte - Uitneembaar voetbed - Finnamic

Meer afbeeldingen

Finn Comfort - ca H wijdte - Uitneembaar voetbed - Finnamic

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 245,00
Heren veter schoen van FinnComfort in de groep Finnamic in bruin nubuck met kalfsleren voering. Op een brede leest ca een H wijdte, waarbij de kurken voetbedden uitneembaar zijn en de schoen bij de tenen extra veel ruimte biedt. Finnamic staat voor een speciale rolzool, waarbij het lopen wordt vergemakkelijkt en het lichaam beter rechtop kan staan.

FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt. Finn Comfort koop je online bij Ruttenschoenen.nl Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Extra informatie

Artikelnummer 101400073000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Finn Comfort
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Heren veter schoen van FinnComfort in de groep Finnamic in bruin nubuck met kalfsleren voering. Op een brede leest ca een H wijdte, waarbij de kurken voetbedden uitneembaar zijn en de schoen bij de tenen extra veel ruimte biedt. Finnamic staat voor een speciale rolzool, waarbij het lopen wordt vergemakkelijkt en het lichaam beter rechtop kan staan. FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt. Finn Comfort koop je online bij Ruttenschoenen.nl Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Finn Comfort - ca H wijdte - Uitneembaar voetbed - Finnamic

EUR

€ 245,00

0