Vragen?:0181-618801

Finn Comfort - ca Wijdte K - Wickiow - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Finn Comfort - ca Wijdte K - Wickiow - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 250,00
Heren klittenband handgenaaide schoen van FinnComfort in zwart leer. Op een extra brede leest ca een K wijdte, waarbij de voetbedden uitneembaar zijn en de schoen bij de tenen extra veel ruimte biedt. Met een bijna platte hak van 12 mm.

FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt. Finn Comfort koop je online bij Ruttenschoenen.nl Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Extra informatie

Artikelnummer 131000023000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Finn Comfort
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

Heren klittenband handgenaaide schoen van FinnComfort in zwart leer. Op een extra brede leest ca een K wijdte, waarbij de voetbedden uitneembaar zijn en de schoen bij de tenen extra veel ruimte biedt. Met een bijna platte hak van 12 mm. FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt. Finn Comfort koop je online bij Ruttenschoenen.nl Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Finn Comfort - ca Wijdte K - Wickiow - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 250,00

0