Vragen?:0181-618801

Ganter - Wijdte H - 258412 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Ganter - Wijdte H - 258412 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 195,00
Veter schoen van Ganter in blauw met grijs suède op een brede H wijdte op de leest Helios. De schoen is verstelbaar met een veter en heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De zool heeft een afrolmechanisme wat het lopen vergemakkelijkt.

Ganter is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Zij hebben pasvorm, natuur en milieu hoog in het vaandel. Ze maken tijdloze schoenen en gebruiken daarbij materialen die zo min mogelijk het milieu belasten. Zoals plantaardig gelooid leer, kurken voetbedden tot aan papier uit duurzame bosbouw.

Extra informatie

Artikelnummer 101260031000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest Helios
Merk Ganter
Materiaal SUEDE
Kleur Blauw

Details

Veter schoen van Ganter in blauw met grijs suède op een brede H wijdte op de leest Helios. De schoen is verstelbaar met een veter en heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. De zool heeft een afrolmechanisme wat het lopen vergemakkelijkt. Ganter is een Duits fabricaat, met diverse leesten en wijdtematen. Zij hebben pasvorm, natuur en milieu hoog in het vaandel. Ze maken tijdloze schoenen en gebruiken daarbij materialen die zo min mogelijk het milieu belasten. Zoals plantaardig gelooid leer, kurken voetbedden tot aan papier uit duurzame bosbouw.

Ganter - Wijdte H - 258412 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 195,00

0