Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte E - 2023 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte E - 2023 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 225,00
Sneaker van Gijs in licht grijs met donker grijs leer. De schoen is er op een smalle E wijdte op de leest 202 en heeft een glad voorblad zonder naden. Vervaardigd uit kalfsleer met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong.De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101460006000
Wijdte E
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Sneaker van Gijs in licht grijs met donker grijs leer. De schoen is er op een smalle E wijdte op de leest 202 en heeft een glad voorblad zonder naden. Vervaardigd uit kalfsleer met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong.De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte E - 2023 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 225,00

0