Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte H - 2022 Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte H - 2022 Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 230,00
Sneaker van Gijs in zwart leer met suède. De schoen is er op een brede H wijdte en heeft een lange rijg sluiting. Vervaardigd uit kalfs leersoorten met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong.De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101000175000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal LEER/SUEDE
Kleur Zwart

Details

Sneaker van Gijs in zwart leer met suède. De schoen is er op een brede H wijdte en heeft een lange rijg sluiting. Vervaardigd uit kalfs leersoorten met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong.De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte H - 2022 Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 230,00

0