Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte H - 2025 Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte H - 2025 Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 240,00
Geklede schoen van Gijs in blauw leer met bij de teenpartij een aparte bewerking van het leer. De schoen is zeer geschikt voor een brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een brede H wijdte op de leest 105. Vervaardigd uit kalfs leer met een TPU met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101200020000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal LEER
Kleur Blauw

Details

Geklede schoen van Gijs in blauw leer met bij de teenpartij een aparte bewerking van het leer. De schoen is zeer geschikt voor een brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een brede H wijdte op de leest 105. Vervaardigd uit kalfs leer met een TPU met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte H - 2025 Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 240,00

0