Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte K -  2009 Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte K - 2009 Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 230,00
Semi geklede schoen van Gijs in blauw nubuck op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd uit kalfsleer met TPU zool met een geklede uitstraling. Onder de voorvoet zit demping. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje. pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101200028000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Semi geklede schoen van Gijs in blauw nubuck op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd uit kalfsleer met TPU zool met een geklede uitstraling. Onder de voorvoet zit demping. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje. pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte K - 2009 Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 230,00

0