Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte K - 2014 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte K - 2014 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 230,00
Boot van Gijs in grijs nubuck met bobbeltjes prent. Het voorblad is glad, waardoor u geen last van naden heeft, De boot is er op een extra brede K wijdte. Vervaardigd uit kalfs nubuck met rubberen loopzool. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 141100002000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal NUBUCK
Kleur Grijs

Details

Boot van Gijs in grijs nubuck met bobbeltjes prent. Het voorblad is glad, waardoor u geen last van naden heeft, De boot is er op een extra brede K wijdte. Vervaardigd uit kalfs nubuck met rubberen loopzool. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte K - 2014 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 230,00

0