Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte K - 2017 Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte K - 2017 Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Geklede schoen van Gijs in blauw apart bewerkt nubuck met bobbeltjes effect. De schoen is zeer geschikt voor een extra brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd uit kalfs nubuck met een TPU met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101200021000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed N/B
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal LEER
Kleur Blauw

Details

Geklede schoen van Gijs in blauw apart bewerkt nubuck met bobbeltjes effect. De schoen is zeer geschikt voor een extra brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd uit kalfs nubuck met een TPU met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte K - 2017 Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 220,00

0