Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte K - 2017 Bruin - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte K - 2017 Bruin - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 240,00
Geklede schoen van Gijs in bruin combinatie geprint kalfsleer. De schoen is zeer geschikt voor een extra brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd met een TPU zool met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101400106000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal NUBUCK
Kleur Bruin

Details

Geklede schoen van Gijs in bruin combinatie geprint kalfsleer. De schoen is zeer geschikt voor een extra brede voet en heeft een glad voorblad zonder naden. Gemaakt op een extra brede K wijdte op de leest 108. Vervaardigd met een TPU zool met demping onder de voorvoet. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte K - 2017 Bruin - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 240,00

0