Vragen?:0181-618801

Gijs - Wijdte K - 2036 - Groen - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Gijs - Wijdte K - 2036 - Groen - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sneaker van Gijs in licht groen met beige nubuck op een extra brede K wijdte op de leest 208. Vervaardigd uit kalfsleer met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Extra informatie

Artikelnummer 101340005000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Gijs
Materiaal NUBUCK
Kleur Groen

Details

Sneaker van Gijs in licht groen met beige nubuck op een extra brede K wijdte op de leest 208. Vervaardigd uit kalfsleer met rubberen zool met Pu vulling, voor meer demping en een lichter gewicht. In de zool zit een lichte afwikkeling van 5 mm verwerkt, waardoor het lopen vergemakkelijkt wordt. De leestvorm is wat ronder voor meer ruimte bij de 3e en 4e teen en heeft een extra teensprong. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Gijs komt uit de koker van Durea en staat dus garant voor een goede kwaliteit en pasvorm. Jaren van ervaren ouderwetse vakmanschap ligt hieraan ten grondslag. Inmiddels al een aantal seizoenen verkrijgbaar verovert het zo zijn eigen plekje.

Gijs - Wijdte K - 2036 - Groen - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 230,00

0