Vragen?:0181-618801

Hartjes - Wijdte D - 36762 41 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Hartjes - Wijdte D - 36762 41 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sneaker van Hartjes in zand suède op een smalle D wijdte, verstelbaar met een veter. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool. Heeft een bijna platte hak en is vervaardigd uit zacht plantaardig gelooide leersoorten. Kenmerkend is het lichte gewicht en het zachte gevoel met lopen.

Hartjes is een Oostenrijks merk wat al sinds 1953 comfortabel schoeisel produceert met de hoogste kwaliteit en een rijke traditie van Oostenrijks schoenmakershandwerk. Het is een echt groen merk en produceren uitsluitend milieu vriendelijk in het hart van europa, met goede vakmensen, die onder goede omstandigheden werken. Innovatief , zoals het geïntegreerde , uitneembare lichtgewicht kurkvoetbed, natuurlijke voeringmaterialen als lamvel en walkloden (100% zuiver scheerwol), de plantaardig gelooide leersoorten. Hartjes verwerkt alleen hoogwaardige leersoorten. Ze beschermen de voet door haar robuustheid, de binnenzijde voelt zijdezacht aan en door haar natuurlijke, nerfstructuur maakt het iedere schoen uniek.

Extra informatie

Artikelnummer 201490015000
Wijdte D
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Hartjes
Materiaal SUEDE
Kleur Beige

Details

Sneaker van Hartjes in zand suède op een smalle D wijdte, verstelbaar met een veter. De schoen heeft een uitneembaar voetbed en is geschikt voor uw eigen steunzool. Heeft een bijna platte hak en is vervaardigd uit zacht plantaardig gelooide leersoorten. Kenmerkend is het lichte gewicht en het zachte gevoel met lopen. Hartjes is een Oostenrijks merk wat al sinds 1953 comfortabel schoeisel produceert met de hoogste kwaliteit en een rijke traditie van Oostenrijks schoenmakershandwerk. Het is een echt groen merk en produceren uitsluitend milieu vriendelijk in het hart van europa, met goede vakmensen, die onder goede omstandigheden werken. Innovatief , zoals het geïntegreerde , uitneembare lichtgewicht kurkvoetbed, natuurlijke voeringmaterialen als lamvel en walkloden (100% zuiver scheerwol), de plantaardig gelooide leersoorten. Hartjes verwerkt alleen hoogwaardige leersoorten. Ze beschermen de voet door haar robuustheid, de binnenzijde voelt zijdezacht aan en door haar natuurlijke, nerfstructuur maakt het iedere schoen uniek.

Hartjes - Wijdte D - 36762 41 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 165,00

0