Vragen?:0181-618801

Hartjes - Wijdte H - 21772XS - Zwart - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Hartjes - Wijdte H - 21772XS - Zwart - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 185,00
Boot van Hartjes met een glad voorblad in zwart nubuck. Gemaakt op een brede H wijdte met een uitneembaar voetbed, dus geschikt voor eigen steunzool. De boot is zeer licht en soepel met dragen en heeft een lage hak van ca 30 mm. Is vervaardigd uit zacht plantaardig gelooid leer. Kenmerkend is het lichte gewicht en het zachte gevoel met lopen.

Hartjes is een Oostenrijks merk wat al sinds 1953 comfortabel schoeisel produceert, met de hoogste kwaliteit en een rijke traditie van Oostenrijks schoenmakershandwerk. Het is een echt groen merk en produceren uitsluitend milieu vriendelijk in het hart van europa, met goede vakmensen, die onder goede omstandigheden werken. Innovatief , zoals het geïntegreerde , uitneembare lichtgewicht kurkvoetbed, natuurlijke voeringmaterialen als lamvel en walkloden (100% zuiver scheerwol), de plantaardig gelooide leersoorten. Hartjes verwerkt alleen hoogwaardige leersoorten. Ze beschermen de voet door haar robuustheid, de binnenzijde voelt zijdezacht aan en door haar natuurlijke, nerfstructuur maakt het iedere schoen uniek.

Extra informatie

Artikelnummer 243000055000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Hartjes
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Boot van Hartjes met een glad voorblad in zwart nubuck. Gemaakt op een brede H wijdte met een uitneembaar voetbed, dus geschikt voor eigen steunzool. De boot is zeer licht en soepel met dragen en heeft een lage hak van ca 30 mm. Is vervaardigd uit zacht plantaardig gelooid leer. Kenmerkend is het lichte gewicht en het zachte gevoel met lopen. Hartjes is een Oostenrijks merk wat al sinds 1953 comfortabel schoeisel produceert, met de hoogste kwaliteit en een rijke traditie van Oostenrijks schoenmakershandwerk. Het is een echt groen merk en produceren uitsluitend milieu vriendelijk in het hart van europa, met goede vakmensen, die onder goede omstandigheden werken. Innovatief , zoals het geïntegreerde , uitneembare lichtgewicht kurkvoetbed, natuurlijke voeringmaterialen als lamvel en walkloden (100% zuiver scheerwol), de plantaardig gelooide leersoorten. Hartjes verwerkt alleen hoogwaardige leersoorten. Ze beschermen de voet door haar robuustheid, de binnenzijde voelt zijdezacht aan en door haar natuurlijke, nerfstructuur maakt het iedere schoen uniek.

Hartjes - Wijdte H - 21772XS - Zwart - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 185,00

0