Vragen?:0181-618801

Helioform - Wijdte H - 560 001 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Helioform - Wijdte H - 560 001 - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 125,00
Korte geklede laars van Helioform met 2 ritsen in blauw gevet nubuck met een fijne croco print aan de zijkant, afgezet met een baan licht blauwe crocoprint. Door de 2 ritsen is het inschot ruimer en zijn ze makkelijk uit en aan te trekken. Gemaakt op een brede H wijdte met een lage hak van ca 25 mm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool.

Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Extra informatie

Artikelnummer 253200014000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Helioform
Materiaal LEER/NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Korte geklede laars van Helioform met 2 ritsen in blauw gevet nubuck met een fijne croco print aan de zijkant, afgezet met een baan licht blauwe crocoprint. Door de 2 ritsen is het inschot ruimer en zijn ze makkelijk uit en aan te trekken. Gemaakt op een brede H wijdte met een lage hak van ca 25 mm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool. Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Helioform - Wijdte H - 560 001 - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 125,00

0