Vragen?:0181-618801

Helioform - Wijdte H - 659 002 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Helioform - Wijdte H - 659 002 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 140,00
Biker boot van Helioform met veter te verstellen in een fijne blauwe croco print op nubuck basis met diverse kleuren blauw erin verwerkt. De boot heeft een siergesp en 2 ritsen waardoor als de veter eenmaal goed is ingesteld de boot makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte met een stevige hak van ca 3 cm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool.

Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Extra informatie

Artikelnummer 241240011000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Helioform
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Biker boot van Helioform met veter te verstellen in een fijne blauwe croco print op nubuck basis met diverse kleuren blauw erin verwerkt. De boot heeft een siergesp en 2 ritsen waardoor als de veter eenmaal goed is ingesteld de boot makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte met een stevige hak van ca 3 cm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool. Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Helioform - Wijdte H - 659 002 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 140,00

0