Vragen?:0181-618801

Helioform - Wijdte H - 660 002 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Helioform - Wijdte H - 660 002 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 135,00
Biker boot van Helioform met veter te verstellen in een fijne groene print op nubuck basis. Doordat de print uit verschillende kleurschakeringen bestaat is die bij veel te combineren. De boot heeft 2 ritsen waardoor als de veter eenmaal goed is ingesteld de boot makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte met een stevige hak van ca 2 cm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool.

Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Extra informatie

Artikelnummer 241320003000
Wijdte H
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Helioform
Materiaal NUBUCK
Kleur Groen

Details

Biker boot van Helioform met veter te verstellen in een fijne groene print op nubuck basis. Doordat de print uit verschillende kleurschakeringen bestaat is die bij veel te combineren. De boot heeft 2 ritsen waardoor als de veter eenmaal goed is ingesteld de boot makkelijk uit en aan te trekken is. Gemaakt op een brede H wijdte met een stevige hak van ca 2 cm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool. Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Helioform - Wijdte H - 660 002 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 135,00

0