Vragen?:0181-618801

Helioform - Wijdte K - 659.001 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Helioform - Wijdte K - 659.001 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 135,00
Korte laars van Helioform met sierrits aan de buitenzijde en een functionele rits aan de binnenzijde in zwart gevet nubuck. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De laars heeft een stevige brede platte hak van ca 25 mm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool.

Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Extra informatie

Artikelnummer 251000136000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Helioform
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Korte laars van Helioform met sierrits aan de buitenzijde en een functionele rits aan de binnenzijde in zwart gevet nubuck. Geschikt voor extra brede voeten op een K wijdte. De laars heeft een stevige brede platte hak van ca 25 mm. De voetbedden zijn uitneembaar en ze zijn dus geschikt voor eigen steunzool. Helioform is een Nederlands fabrikaat in een populaire prijsklasse, de schoenen worden in Nederland ontworpen en tegenwoordig onder streng toezicht voor goede arbeidsomstandigheden in India gemaakt. Ze maken verschillende wijdtematen en meestal zijn ze geschikt voor eigen steunzool.

Helioform - Wijdte K - 659.001 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 135,00

0