Vragen?:0181-618801

Allrounder by Mephisto - Brice - Taupe

Meer afbeeldingen

Allrounder by Mephisto - Brice - Taupe

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 145,00
Sandalen van Allrounder by Mephisto , verstelbaar met 3 klittenbanden in taupe nubuck. Doordat de sandaal aan alle kanten met klittenband te verstellen is kan die goed stevig om de voet aangetrokken worden. Deze sandaal heeft een heerlijk comfortabel en schokabsorberend voetbed.

Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Allrounder daarintegen wordt in het verre oosten gemaakt en zijn daardoor wat voordeliger. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Extra informatie

Artikelnummer 170460002000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Mephisto
Materiaal LEER
Kleur Bruin

Details

Sandalen van Allrounder by Mephisto , verstelbaar met 3 klittenbanden in taupe nubuck. Doordat de sandaal aan alle kanten met klittenband te verstellen is kan die goed stevig om de voet aangetrokken worden. Deze sandaal heeft een heerlijk comfortabel en schokabsorberend voetbed. Mephisto is Frans merk, wat hoofdzakelijk in Frankrijk en Portugal wordt gemaakt. Allrounder daarintegen wordt in het verre oosten gemaakt en zijn daardoor wat voordeliger. Het zijn zeer comfortabele schoenen, gemaakt uit hoogwaardige leersoorten en toebehoren. Veelal met uitneembare voetbedden. Een deel van de collectie zit al jaren in de voorraad en vullen wij regelmatig aan. Maar elk seizoen zijn er ook nieuwe snitten en uitvoeringen. Schoenen voor vele kilometers loopplezier. Het wordt niet voor niets het loopwonder uit Frankrijk genoemd.

Allrounder by Mephisto - Brice - Taupe

EUR

€ 145,00

0