Vragen?:0181-618801

FinnComfort - Toro S - Blauw - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

FinnComfort - Toro S - Blauw - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 150,00
Heren sandaal van FinnComfort met verstelbare klittenbanden in blauw nubuck met kalfsleren voering. De sandaal is bevestigd met een handgenaaide steek en heeft veel ruimte bij de tenen. De kurken voetbedden hebben een zachte bovenlaag en zijn uitneembaar.

FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

Extra informatie

Artikelnummer 171210001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Finn Comfort
Materiaal NUBUCK
Kleur Blauw

Details

Heren sandaal van FinnComfort met verstelbare klittenbanden in blauw nubuck met kalfsleren voering. De sandaal is bevestigd met een handgenaaide steek en heeft veel ruimte bij de tenen. De kurken voetbedden hebben een zachte bovenlaag en zijn uitneembaar. FinnComfort is een Duits merk , wat nog steeds in Duitsland wordt gemaakt en vaak ook deels nog handwerk is, dat merk je en dat voel je. De optimale pasvorm verzekert een schokabsorberende en natuurlijke afwikkeling van de voet. De schoen biedt veel ruimte bij de tenen, zoals het eigenlijk hoort. Veel schoenen hebben 2 verwisselbare voetbedden, waaronder een voetreflex massagevoetbed en een normaal kurken ondersteunend voetbed. Er zijn verschillende types en leesten, waar FinnComfort geen wijdte aan verbindt, welke wij proberen aan te geven met welke wijdte dit overeenkomt.

FinnComfort - Toro S - Blauw - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 150,00

0