Vragen?:0181-618801

Teva - W Terra Fi 5 - Blauw

Meer afbeeldingen

Teva - W Terra Fi 5 - Blauw

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 99,95
Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in blauw combinatie nijlon. Deze sandaal is aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige spider rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Wordt heel veel gedragen bij water / berg sport en op de camping.

Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping. modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Extra informatie

Artikelnummer 170240001000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed N/B
Leest N/B
Merk Teva
Materiaal SYNT.
Kleur Blauw

Details

Sandaal van Teva, waar u gerust een stukje op kunt wandelen in blauw combinatie nijlon. Deze sandaal is aan alle kanten te verstellen met klittenbanden. Er zit een stevige spider rubberzool onder met profiel en heeft een comfortabel voetbed. Wordt heel veel gedragen bij water / berg sport en op de camping. Teva vindt zijn oorsprong in de water sport. De riviergids Mark Thatcher ontwierp een sandaal uit noodzaak om veilig de rivier de Colorado te bedwingen zonder uit te glijden op natte rotsen en oneffen terrein of ze zelfs te verliezen. Het originele product is nog steeds een belangrijk onderdeel van de collectie en vormt de basis van alle modellen. Het is uitermate geschikt voor het gebruik in en om het water(de modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping. modellen blijven drijven) en is in de loop van tijd ook zeer geschikt gebleken voor bergwandelaars, fietsers, kayakers, wandelaars en parachute springers en op de camping.

Teva - W Terra Fi 5 - Blauw

EUR

€ 99,95

0