Vragen?:0181-618801

Jacoform 370 6 tenen schoenen Natuurleest

Meer afbeeldingen

Jacoform 370 6 tenen schoenen Natuurleest

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 165,00
N.B. Jacoform heeft één leest voor dames en heren, die loopt vanaf mt 3 t/m mt 13. Wij hebben bij de dames v.a mt 3 tm maat 7 staan en bij de heren v.a mt 7 ½ t/m mt 13 staan.

Deze klitteband schoen van Jacoform in zwart leer is een uniek verhaal en gaat uit van de nullijn, dus lopen als op blote voeten. Dit zorgt voor een juiste balans en ontspanning van je lichaam, waardoor banden en spieren bijna niets hoeven te doen. Deze schoen biedt ook veel ruimte vooraan bij de tenen in de breedte, zodat de tenen zich goed kunnen spreiden. Dit is ook zoals de voet van nature is, smal van achter en uitwaaierend naar voren bij de tenen. Kijk maar eens bij een baby. Door de hak iets schuin af te laten lopen wordt de voet tijdens de landingsfase in de juiste richting geleid voor een goede afwikkeling. De meeste schoenen van Jacoform hebben geen uitneembaar voetbed, maar een comfortabel zacht voetbed.

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren." Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd co ntact met ons opnemen en/of reserveren."

Extra informatie

Artikelnummer 130000000000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Jacoform
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

N.B. Jacoform heeft één leest voor dames en heren, die loopt vanaf mt 3 t/m mt 13. Wij hebben bij de dames v.a mt 3 tm maat 7 staan en bij de heren v.a mt 7 ½ t/m mt 13 staan. Deze klitteband schoen van Jacoform in zwart leer is een uniek verhaal en gaat uit van de nullijn, dus lopen als op blote voeten. Dit zorgt voor een juiste balans en ontspanning van je lichaam, waardoor banden en spieren bijna niets hoeven te doen. Deze schoen biedt ook veel ruimte vooraan bij de tenen in de breedte, zodat de tenen zich goed kunnen spreiden. Dit is ook zoals de voet van nature is, smal van achter en uitwaaierend naar voren bij de tenen. Kijk maar eens bij een baby. Door de hak iets schuin af te laten lopen wordt de voet tijdens de landingsfase in de juiste richting geleid voor een goede afwikkeling. De meeste schoenen van Jacoform hebben geen uitneembaar voetbed, maar een comfortabel zacht voetbed. Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd contact met ons opnemen en/of reserveren." Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd co ntact met ons opnemen en/of reserveren."

Jacoform 370 6 tenen schoenen Natuurleest

EUR

€ 165,00

0