Vragen?:0181-618801

Lloyd - Wijdte F -  Edwin 905 19 - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lloyd - Wijdte F - Edwin 905 19 - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Sneaker van Lloyd op een F wijdte. Normaal is een F wijdte een wat smallere wijdte, bij Lloyd valt deze als een ruime G wijdte. De Lloyd schoen is er in blauw combinatie suède met leer met witte accenten en heeft een uitneembaar voetbed.

Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen.

Extra informatie

Artikelnummer 101260019000
Wijdte F
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lloyd
Materiaal SUEDE/LEER
Kleur Blauw

Details

Sneaker van Lloyd op een F wijdte. Normaal is een F wijdte een wat smallere wijdte, bij Lloyd valt deze als een ruime G wijdte. De Lloyd schoen is er in blauw combinatie suède met leer met witte accenten en heeft een uitneembaar voetbed. Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen.

Lloyd - Wijdte F - Edwin 905 19 - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 120,00

0