Vragen?:0181-618801

Lloyd - Wijdte K - Kendo

Meer afbeeldingen

Lloyd - Wijdte K - Kendo

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 180,00
In stapschoen van Lloyd op een mocassin maakwijze op een extra brede K wijdte in zwart leer. Op de wreef zit elastiek, waardoor de schoen goed sluit. De schoen is geschikt voor extra brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool.

Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen. Lloyd schoenen koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl

Deze schoen wordt regelmatig nabesteld!

Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd co ntact met ons opnemen en/of reserveren.

Extra informatie

Artikelnummer 110000004000
Wijdte K
Uitneembaar voetbed NEE
Leest N/B
Merk Lloyd
Materiaal LEER
Kleur Zwart

Details

In stapschoen van Lloyd op een mocassin maakwijze op een extra brede K wijdte in zwart leer. Op de wreef zit elastiek, waardoor de schoen goed sluit. De schoen is geschikt voor extra brede voeten. De voetbedden zijn uitneembaar en de schoen is dus geschikt voor uw eigen steunzool. Lloyd herenschoenen uit Solinger Duitsland sinds 1888, de naam Lloyd ontstond in begin 19e eeuw. Tegenwoordig wordt de schacht en zool in Roemenie gemaakt. Het ontwerp, de ontwikkeling van zool en schoen geschiedt nog steeds in Solinger en ook nog een belangrijk deel van de afwerking van de schoen, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft. Ook naar de toekomst, worden constant producten en processen geëvalueerd op kwaliteit en efficiency, om verder te blijven ontwikkelen. Lloyd schoenen koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl Deze schoen wordt regelmatig nabesteld! Dit artikel wordt regelmatig nabesteld, mocht uw maat ontbreken kunt u altijd co ntact met ons opnemen en/of reserveren.

Lloyd - Wijdte K - Kendo

EUR

€ 180,00

0