Vragen?:0181-618801

Lomer - Spider Ultra Lady MTX - Groen - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lomer - Spider Ultra Lady MTX - Groen - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 150,00
Wandelschoen ook voor alledag van LoMer in een groen gemeleerd geweven bovenwerk voorzien van een waterdicht Mer-tex membraam. Speciaal voor Lomer ontwikkelde Vibram zool met Phylon tussenlaag voor een mooie dempende afwikkeling. Daarbij zit er een extra afwikkeling in de zool die het lopen vergemakkelijkt. Valt als een wijdte H, geschikt voor de normale tot iets bredere voet. De voetbedden zijn uitneembaar en daardoor is de schoen ook geschikt voor een eigen steunzool. De hakhoogte is ca 35 mm.

LoMer wordt ontworpen en gemaakt in Italië en bestaat al sinds 1975. Hun doel is comfortabel lopende wandelschoenen te maken die ook uitstekend voor alle dag gedragen kunnen worden. Dames en heren schoenen worden op 1 leest gemaakt en lopen dus door van klein tot groot.

Extra informatie

Artikelnummer 201340009000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lomer
Materiaal STOF
Kleur Groen

Details

Wandelschoen ook voor alledag van LoMer in een groen gemeleerd geweven bovenwerk voorzien van een waterdicht Mer-tex membraam. Speciaal voor Lomer ontwikkelde Vibram zool met Phylon tussenlaag voor een mooie dempende afwikkeling. Daarbij zit er een extra afwikkeling in de zool die het lopen vergemakkelijkt. Valt als een wijdte H, geschikt voor de normale tot iets bredere voet. De voetbedden zijn uitneembaar en daardoor is de schoen ook geschikt voor een eigen steunzool. De hakhoogte is ca 35 mm. LoMer wordt ontworpen en gemaakt in Italië en bestaat al sinds 1975. Hun doel is comfortabel lopende wandelschoenen te maken die ook uitstekend voor alle dag gedragen kunnen worden. Dames en heren schoenen worden op 1 leest gemaakt en lopen dus door van klein tot groot.

Lomer - Spider Ultra Lady MTX - Groen - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 150,00

0