Vragen?:0181-618801

Lowa - Renegade GTX lo - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lowa - Renegade GTX lo - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Veterschoen van Lowa, in zwart met grijs combinatie nubuck en gevoerd met Goretex, dus water en winddicht. Voor vele kilometers loopplezier met uitneembaar voetbed, dus ook prima geschikt voor uw eigen steunzool. Het is een schoen die voor vele gebruiksmomenten is te gebruiken, maar juist ook om lekker op te wandelen. De Vibram Renevo zool met grip en de nogmaals geoptimaliseerde demping maakt van deze heerlijk zittende schoen de perfecte begeleider in het dagelijkse leven en tijdens gemakkelijk wandelingen. De schoen is ca 1040 gram per paar.

De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen.

Extra informatie

Artikelnummer 101010014000
Wijdte N/B
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lowa
Materiaal NUBUCK
Kleur Zwart

Details

Veterschoen van Lowa, in zwart met grijs combinatie nubuck en gevoerd met Goretex, dus water en winddicht. Voor vele kilometers loopplezier met uitneembaar voetbed, dus ook prima geschikt voor uw eigen steunzool. Het is een schoen die voor vele gebruiksmomenten is te gebruiken, maar juist ook om lekker op te wandelen. De Vibram Renevo zool met grip en de nogmaals geoptimaliseerde demping maakt van deze heerlijk zittende schoen de perfecte begeleider in het dagelijkse leven en tijdens gemakkelijk wandelingen. De schoen is ca 1040 gram per paar. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen.

Lowa - Renegade GTX lo - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 170,00

0