Vragen?:0181-618801

Lowa - Renegade Mid GTX - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Lowa - Renegade Mid GTX - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 190,00
Boot van Lowa, in grijs combinatie nubuck en gevoerd met Goretex, dus water en winddicht. Voor vele kilometers loopplezier met uitneembaar voetbed, dus ook prima geschikt voor uw eigen steunzool. Het is een boot die voor vele gebruiksmomenten is te gebruiken, maar ook om lekker op te wandelen.

De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen.

Materiaal : Nubuck

Artikel Lev. : Renegade Mid GTX

Bestel Nummer : 141 14 0002

Extra informatie

Artikelnummer 141140002000
Wijdte NO
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Lowa
Materiaal NUBUCK TEX
Kleur Grijs

Details

Boot van Lowa, in grijs combinatie nubuck en gevoerd met Goretex, dus water en winddicht. Voor vele kilometers loopplezier met uitneembaar voetbed, dus ook prima geschikt voor uw eigen steunzool. Het is een boot die voor vele gebruiksmomenten is te gebruiken, maar ook om lekker op te wandelen. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. De fabriek van Lowa staat in Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Materiaal : Nubuck Artikel Lev. : Renegade Mid GTX Bestel Nummer : 141 14 0002

Lowa - Renegade Mid GTX - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 190,00

0