Vragen?:0181-618801

Meindl - Vakuum men  Ultra -  A/B  GTX - Uitneembaar voetbed

Meer afbeeldingen

Meindl - Vakuum men Ultra - A/B GTX - Uitneembaar voetbed

Beschikbaarheid: In voorraad

* Verplichte velden

€ 220,00
Berg wandelschoen van Meindl in de A/B categorie geschikt voor het lichte wandelwerk, voor vele kilometers loopplezier op een normale leest. In de boot zit Memory foam, wat zich aan de voet aanpast. De schoen is in bruin nubuck en heeft een uitneembaar voetbed,waardoor die geschikt is voor losse steun. Daarbij gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht en heeft een vibram loopzool.

De fabriek van Meindl staat in zuid Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Categoriën bij bergwandelschoenen. Ooit heeft Meindl dit systeem opgezet, dus ook wij volgen dat. Een lage schoen is altijd categorie A Een normale boot valt ook onder categorie A Categorie A/B geldt voor veel wandelschoenen, waarvan de zool en de achterkap van de boot stijver zijn. Is voor het normale loopwerk op de paden. Categorie B , daar bij zijn de zolen en de achter partij nog stijver en steviger, ook is de kap hoger. Nog steeds voor op de paden, maar kan al meer hebben. Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen. Categorie C en D verkopen wij niet dat is voor klimmen en gletsjers Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden. Meindl koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen. Categorie C en D verkopen wij niet voorklimmen en gletsjers Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden. Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden.

Extra informatie

Artikelnummer 301400000000
Wijdte NO
Uitneembaar voetbed JA
Leest N/B
Merk Meindl
Materiaal NUBUCK TEX
Kleur Bruin

Details

Berg wandelschoen van Meindl in de A/B categorie geschikt voor het lichte wandelwerk, voor vele kilometers loopplezier op een normale leest. In de boot zit Memory foam, wat zich aan de voet aanpast. De schoen is in bruin nubuck en heeft een uitneembaar voetbed,waardoor die geschikt is voor losse steun. Daarbij gevoerd met GTX , waardoor wind en waterdicht en heeft een vibram loopzool. De fabriek van Meindl staat in zuid Duitsland en ze maken hoogwaardige (berg) wandelschoenen. Categoriën bij bergwandelschoenen. Ooit heeft Meindl dit systeem opgezet, dus ook wij volgen dat. Een lage schoen is altijd categorie A Een normale boot valt ook onder categorie A Categorie A/B geldt voor veel wandelschoenen, waarvan de zool en de achterkap van de boot stijver zijn. Is voor het normale loopwerk op de paden. Categorie B , daar bij zijn de zolen en de achter partij nog stijver en steviger, ook is de kap hoger. Nog steeds voor op de paden, maar kan al meer hebben. Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen. Categorie C en D verkopen wij niet dat is voor klimmen en gletsjers Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden. Meindl koopt u online en offline bij Ruttenschoenen.nl Categorie B/C, nog meer stevigheid aan alle kanten, hiermee kan je wat van de paden af en een wat zwaardere bepakking meenemen. Categorie C en D verkopen wij niet voorklimmen en gletsjers Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden. Natuurlijk is ook veel afhankelijk van de bepakking, maar ook of dat u wandelstokken meeneemt, door deze "extra "handjes/ voetjes, kunnen er wat lichtere schoenen gedragen worden.

Meindl - Vakuum men Ultra - A/B GTX - Uitneembaar voetbed

EUR

€ 220,00

0